usi rotative manuale
usi rotative automate
usa rotativa

Usi rotative manuale pentru spatii comerciale, spitale


S.C. STARDORS pune la dispozitia dumneavoastra noi produse, si anume, usi rotative manuale destinate intrarilor principale in institutii, spitale, hoteluri, spatii comerciale etc.

Usa rotativa manuala ED200 ofera solutia optima de intrare si iesire a mai multor persoane in acelasi timp ( 25-30 persoane). Operarea usii se face prin impingere manuala. Cadrul usilor este fafricat din aluminiu anodizat prevazut cu perii de 40 mm. Sticla usilor aripi este curbata si laminata cu grosimea de 4 + 4 mm. Pe tavanul usii confectionat din aluminiu, se afla 4 leduri de 5W. Ca masura de securitate pe timp de noapte, usile aripi pot oferi iesiri de urgenta. Mana curenta este fabricata din teava din otel inoxidabil de 32 mm.


Performante

1. Viteza reglabila de rotire. Viteza de rotire a usii la intrarea cu scaunul cu rotile sau persoanele varstnice poate fi reglata usor, daca se apasa butonul Dezactivat de pe panoul de intrare.

2. Blocare manuala cu espagnolet.

3. Optional se poate monta perdea de aer, ce ofera o mai mare eficienta in controlul temperaturii si transmiterea caldurii.


usa rotativa manuala


Dimensiuni si pozitii stationare usi rotative automate

Intre 1500 mm si 3600 mm cu 3 sau 4 usi aripi.
Inaltimi de intrare pana la 3250 mm cu mana curenta pana la 1500 mm.


pozitie stationara usa rotativa


Usa rotativa manuala CRYSTAL

Usa rotativa manuala CRYSTAL economiseste cea mai mare cantitate posibila de energie in timpul intrarii sau iesirii dintr-o cladire. Separarea termica a cladirii nu este afectata de usa rotativa iar designul subtire permite o viteza mare de transfer. Toate unitatile de sticla 12 mm au profile de otel ce ofera un design elegant. Usa rotativa Crystal este formata din patru foi manuale de rotatie, ce ofera un ideal confort pentru cladiri de birouri, spitale, mall-uri, aeroporturi etc.


usa rotativa Crystal


Pentru comenzi, detalii tehnice,oferte de pret si montaj, accesati pagina

Usi metalice rezistente la foc

Usile antifoc de la STARDORS au un grad mare de rezistenta ridicat la foc si la temperaturile ridicate si sunt utilizate ca sisteme de protectie impotriva incediilor.

Automatizari usi garaj si industriale

Automatizarile pe care le distribuim sunt produse in CE sunt verificate si certificate TUV.

Automatizari porti culisante si batante

Automatizari porti batante, electromecanice sau hidraulice, sunt modele ce se integreaza in orice cadru estetic. Optime si practice, rezistente la factori externi la temperaturi intre -30 si +50 grade Celsius.

Usi rapide depozite si spatii comerciale

Usile rapide STARDORS sunt create pe structuri din aluminiu vosite in camp electrostatic, lucru ce le face utile in industria alimentara, panificatie, conditii de umezeala etc.