usi rotative automate
usi rotative hoteluri
usa rotativa automata ed100

Usi rotative automate pentru institutii si spatii comerciale


S.C. STARDORS pune la dispozitie noi produse, si anume, usi rotative automate destinate intrarilor principale in institutii, spitale, hoteluri, spatii comerciale etc.

Usa rotativa automata ED 100 ofera solutia optima de intrare si iesire a mai multor persoane in acelasi timp ( 25-30 persoane). Cadrul usilor este fabricat din aluminiu anodizat, prevazut cu perii de 40 mm. Sticla usilor aripi este curbata si laminata cu grosimea de 4 + 4 mm. Pe tavanul usii confectionat din aluminiu, se afla 4 leduri de 5W. Ca masura de securitate pe timp de noapte, usile aripi pot oferi iesiri de urgenta. Perdea de aer ofera o mai mare eficienta in controlul temperaturii si transmiterea caldurii. Panoul de comanda este prevazut cu comutator de pozitie, iluminare on-off si detectarea defectiunilor.


Performante

1. Senzor de ghidare. In cazul in care mana, brațul, umarul sau orice obiect blocat in usa in timpul intoarcerii aripii, ușa se va opri imediat.

2. Viteza reglabila de rotire. Viteza de rotire a usii la intrarea cu scaunul cu rotile sau persoanele varstnice poate fi reglata usor, daca se apasa butonul Dezactivat de pe panoul de intrare.

3. Buton de oprire in caz de urgenta. In situatiile de urgenta, usa se opreste imediat de la butonul Oprire care se afla pe panoul de comanda de la intrare.

4. Senzor de siguranta. Acest senzor de siguranta, amplasat sub aripa de intoarcere din spate, opreste usa in cazul in care aripa loveste calcaiul.


Usa rotativa automata


Dimensiuni si pozitii stationare usi rotative automate

Intre 1500 mm si 4200 mm cu 3 sau 4 usi aripi.
Inaltimi de intrare pana la 3250 mm cu mana curenta pana la 1500 mm.


pozitie stationara usa rotativa


Pentru comenzi, detalii montaj si oferte de pret, accesati pagina

Usi metalice rezistente la foc

Usile antifoc de la STARDORS au un grad mare de rezistenta ridicat la foc si la temperaturile ridicate si sunt utilizate ca sisteme de protectie impotriva incediilor.

Automatizari usi garaj si industriale

Automatizarile pe care le distribuim sunt produse in CE sunt verificate si certificate TUV.

Automatizari porti culisante si batante

Automatizari porti batante, electromecanice sau hidraulice, sunt modele ce se integreaza in orice cadru estetic. Optime si practice, rezistente la factori externi la temperaturi intre -30 si +50 grade Celsius.

Usi rapide depozite si spatii comerciale

Usile rapide STARDORS sunt create pe structuri din aluminiu vosite in camp electrostatic, lucru ce le face utile in industria alimentara, panificatie, conditii de umezeala etc.