usi rapide tip rulou
usi rapide prin stivuire
usi rapide industriale

Usi rapide pentru depozite si hale


S.C. STARDORS pune la dispozitia dumneavoastra o gama diversa de usi rapide de interior si exterior, destinate traficului intens din zonele de depozitare si zonele de productie.

Usile rapide interioare comercializate de catre firma noastra sunt produse de catre grupul ELECTROCELOS, specializat in productia de automatizari usi si accesorii. Usile sunt garantate 10 ani de catre producator, in conditii de utlizare optime.

Usile rapide exterioare STARDORS sunt create pe cadre de otel galvanizat si pot avea inaltimile de pana la 12m. Sunt foarte rezistente la vant si intemperii.


Categorii de usi rapide


Usi rapide de interior ECO

Sunt fabricate pentru suprafete de gol cuprinse intre 9-16 mp, si inaltimea de pana la 4000mm. Structura este din aluminiu vosite in camp electrostatic, lucru ce le face utile in industria alimentara, depozite magazine si supermarketuri.


usi rapide industriale ECO


Usi rapide de exterior

Usile cu pliere sau roluite sunt automate, flexibile, cu miscare verticala, perfect potrivite pentru deschideri de peste 5000x5000 mm. Sunt usor de instalat, fiabile si durabile si datorita cauciucurilor de etansare care se afla pe cadre, asigura o etansare excelenta impotriva agentilor atmosferici.


usi rapide industriale


Pentru montaj, detalii tehnice si oferte de pret, accesati pagina

Usi metalice rezistente la foc

Usile antifoc de la STARDORS au un grad mare de rezistenta ridicat la foc si la temperaturile ridicate si sunt utilizate ca sisteme de protectie impotriva incediilor.

Automatizari usi garaj si industriale

Automatizarile pe care le distribuim sunt produse in CE sunt verificate si certificate TUV.

Automatizari porti culisante si batante

Automatizari porti batante, electromecanice sau hidraulice, sunt modele ce se integreaza in orice cadru estetic. Optime si practice, rezistente la factori externi la temperaturi intre -30 si +50 grade Celsius.

Usi rapide depozite si spatii comerciale

Usile rapide STARDORS sunt create pe structuri din aluminiu vosite in camp electrostatic, lucru ce le face utile in industria alimentara, panificatie, conditii de umezeala etc.