usi rapide tip rulou
usi rapide prin stivuire
accesorii usi rapide

Usi rapide ECO de interior pentru depozite


S.C. STARDORS pune la dispozitia dumneavoastra o gama larga de usi rapide destinate traficului intens din zonele de depozitare in zonele de productie si comert.

Usile rapide comercializate in Romania de catre firma noastra sunt produse de catre grupul ELECTROCELOS, specializat in productia de automatizari usi si accesorii. Folia folosita pentru aceste usi este marca SAULEDA si este garantata 10 ani de catre producator, in conditii de utlizare optime.

Usa rapida ECO este garantata pentru suprafete de gol intre 9-16 mp si este rezitenta in conditii de umezeala.

Usile rapide STARDORS sunt create pe structuri din aluminiu vosite in camp electrostatic, lucru ce le face utile in industria alimentara, panificatie.


Usa rapida industriala tip ECO

Reprezinta modelul destinat deschiderilor de max. 4000x4000 mm si este fabricata din profile de aluminiu de culoare alba si folie cu banda transparenta siguranta. Modelul este dotat standard cu : panou de control cu buton pentru urgenta, detector de obstacolele ce se activeaza pe diferite variatii de viteza, fotocelule, buton start/stop exterior si interior rezistent la apa. Optional usa rapida industriala ECO poate fi prevazuta cu detector, telecomanda si detector magnetic.


usi rapide industriale ECO


Accesorii usi rapide

STARDORS va pune la dispozitie diferite accesorii pentru a facilita si a creste performanta produsului achizitionat. De asemenea mai punem la dispozitii si solutii pentru instalarea usii de mare viteza industriale prin roluire sau stivuire in interiorul unui tunel precum si perii de etansare pentru sigilarea intrarilor de aer.


accesorii usi rapide


Pentru comenzi, detalii montaj si oferte de pret, accesati pagina

Usi metalice rezistente la foc

Usile antifoc de la STARDORS au un grad mare de rezistenta ridicat la foc si la temperaturile ridicate si sunt utilizate ca sisteme de protectie impotriva incediilor.

Automatizari usi garaj si industriale

Automatizarile pe care le distribuim sunt produse in CE sunt verificate si certificate TUV.

Automatizari porti culisante si batante

Automatizari porti batante, electromecanice sau hidraulice, sunt modele ce se integreaza in orice cadru estetic. Optime si practice, rezistente la factori externi la temperaturi intre -30 si +50 grade Celsius.

Usi rapide depozite si spatii comerciale

Usile rapide STARDORS sunt create pe structuri din aluminiu vosite in camp electrostatic, lucru ce le face utile in industria alimentara, panificatie, conditii de umezeala etc.