culori usi rapide frigorifice
usi rapide frigorifice
usi frigorifice

Usi rapide frigorifice pentru depozite


S.C. STARDORS pune la dispozitia dumneavoastra gama de usi rapide frigorifice destinate zonelor de depozitare cu temperatura contralata.

Usile rapide frigorifice sunt solutia testata si patentata pentru compartimentarea mediilor cu temperatura controlata. Sunt fabricate in Italia si sunt complet automatizare, concepute pentru utilizarea intensiva. Aceste usi sunt adecvate pentru utilizarea in medii de pana la -10˚C. Usile frigotehnice pot fi livrate cu structura autoportanta si structurala din otel inoxidabil. Structura usilor este din otel galvanizat sau inox, iar cortina este fabricata din PVC captusit cu izolatie ( 1200g/m² 1200g/m² ). Rezistenta la foc , clasa II. Conectarea IP 65 este pre-cablata cu conectori rapizi. Pozitia de siguranta wireless se afla in interiorul marginii usii. Fiecare usa rapida a fost testata intern, toate dispozitivele electrice si electronice fiind sunt supuse testelor relevante.


Performante

Pot fi personalizate in culorile dorite de beneficiar. Au bariera de protectie pentru pastrarea temperaturii dorite. Se autorepara, nu se deformeaza si sunt rezistente la vant. Profilurile speciale sunt fabricate din polizina de inalta densitate. Viteza de ridicare a usii este de 1,2m/sec.


usi rapide frigorifice


Culori usi rapide frigorifice

Culorile disponibile pentru usile cu marimi standard de 5000x5000 mm.


culori usi rapide frigorifice


Pentru comenzi, detalii tehnice si montaj, accesati pagina

Usi metalice rezistente la foc

Usile antifoc de la STARDORS au un grad mare de rezistenta ridicat la foc si la temperaturile ridicate si sunt utilizate ca sisteme de protectie impotriva incediilor.

Automatizari usi garaj si industriale

Automatizarile pe care le distribuim sunt produse in CE sunt verificate si certificate TUV.

Automatizari porti culisante si batante

Automatizari porti batante, electromecanice sau hidraulice, sunt modele ce se integreaza in orice cadru estetic. Optime si practice, rezistente la factori externi la temperaturi intre -30 si +50 grade Celsius.

Usi rapide depozite si spatii comerciale

Usile rapide STARDORS sunt create pe structuri din aluminiu vosite in camp electrostatic, lucru ce le face utile in industria alimentara, panificatie, conditii de umezeala etc.