usi rapide farmaceutice
usi rapide farmaceutice culori

Usi rapide farmaceutice pentru laboratoare


S.C. STARDORS pune la dispozitia dumneavoastra usi rapide farmaceutice destinate laboratoarelor si spatiilor antiseptice.

Usile AUTOPHARMA ofera solutia optima de etanseitate pentru laboratoare si camere cu mediu controlat prevenind contaminarea particulelor in suspensie. Posibilitatea de inter-blocare asigura, de asemenea, economii semnificative de energie. Conformatia intregii structuri ofera dimensiuni compacte si usurinta de curatare. Sunt fabricate in Italia si sunt complet automatizare, concepute pentru utilizarea intensiva. Usile farmaceutice sunt livrate cu structura autoportanta otel inoxidabil AISI 304. Cortina este din poliester PVC 1200 g/m2. Rezistenta la foc , clasa II. Conectarea IP 65 este pre-cablata cu conectori rapizi. Pozitia de siguranta wireless se afla in interiorul marginii usii. Fiecare usa rapida a fost testata intern, toate dispozitivele electrice si electronice fiind sunt supuse testelor relevante.


Performante

Pot fi personalizate in culorile dorite de beneficiar. Au inchidere ermetica, datorata profilelor speciale din polietilena de inalta densitate sigilate ermetic pe suportul metalic. Dotate cu motor 230 V monofaz. Viteza de ridicare a usii este de 1,5m/sec si poate fi reglabila.


usi rapide farmaceutice


Culori si marimi usi rapide frigorifice

Culorile disponibile pentru usile cu marimi standard de 1050x2100mm cu un singur hublou.
Culorile disponibile pentru usile cu marimi standard de 2110x4000mm cu doua hublouri.

culori usi rapide farmaceutice


Pentru montaj, detalii tehnice si oferte de pret, accesati pagina

Usi metalice rezistente la foc

Usile antifoc de la STARDORS au un grad mare de rezistenta ridicat la foc si la temperaturile ridicate si sunt utilizate ca sisteme de protectie impotriva incediilor.

Automatizari usi garaj si industriale

Automatizarile pe care le distribuim sunt produse in CE sunt verificate si certificate TUV.

Automatizari porti culisante si batante

Automatizari porti batante, electromecanice sau hidraulice, sunt modele ce se integreaza in orice cadru estetic. Optime si practice, rezistente la factori externi la temperaturi intre -30 si +50 grade Celsius.

Usi rapide depozite si spatii comerciale

Usile rapide STARDORS sunt create pe structuri din aluminiu vosite in camp electrostatic, lucru ce le face utile in industria alimentara, panificatie, conditii de umezeala etc.