usi rapide exterior
usi rapide exterioare
usi exterioare depozite

Usi rapide exterioare pentru depozite si hale


S.C. STARDORS pune la dispozitia dumneavoastra o gama larga de usi rapide de exterior fabricate in Italia la cele mai inalte standarde de calitate. Aceste usi sunt solutia ideala pentru problemele legate de tranzitul continuu si rapid al vehiculelor, iar in timpul fazei de deschidere nu ocupa spatiu lateral. Usile din PVC sunt solutia ideala pentru fabrici, depozite, hale, centre comerciale etc.


Categorii usi rapide de exterior


Usi cu pliere

Usile cu pliere din PVC sunt automate, flexibile cu miscare verticala, perfect potrivite pentru deschideri foarte mari. Usor de instalat, fiabila si durabila, usa cu pliere poate fi instalata si la exterioar datorita cauciucurilor de etansare care se afla pe cadre, asigurand o etansare excelenta impotriva agentilor atmosferici.

Date tehnice

Usile pliabile sunt livrate cu structura autoportanta din otel sau otel zincat. Cortina este din poliester PVC 1200 g/m2. Rezistenta la foc , clasa II. Profilele sunt din otel zincat. Conectarea cu motor 380V este precablata cu conectori rapizi. Viteza de ridicare este de 1,2 m/sec. Pozitia de siguranta wireless se afla in interiorul marginii usii.


Marimi usi usi cu pliere

Marimi standard de 2000x3550mm cu doua hublouri.
Marimi standard de 3560x4740mm cu trei hublouri.
Marimi standard de 4750x5490mm cu patru hublouri.
Marimi standard de 5500x6490mm cu cinci hublouri.
Marimi standard de 11000x12000mm cu zece hublouri.


usi rapide cu pliere


Usi roluite

Usile de mare viteza cu rulou sunt proiectate pentru scopuri industriale. Acest tip de usa flexibila poate controla temperatura si zgomotul in zonele compartimentate si, datorita miscarii sale verticale, are o cerinta minimă de spatiu de instalare. Sunt foarte rezistente la vant si temperaturi scazute. Datorita rezistentei excelente la forta vantului pot fi instalate și prin deschideri exterioare.

Date tehnice

Usile roluite sunt livrate cu structura autoportanta otel zincat. Cortina este din PVC 1200 g/m2, autostingere, clasa II. Panoul de comanda este prevazut cu un motor 380V precablat cu conectori rapizi. Viteza de ridicare este de 1,2 m/sec. Pozitia de siguranta wireless se afla in interiorul marginii usii.


usi rapide roluite


Marimi usi usi roluite

Marimi standard de 1050x2100mm cu un singur hublou.
Marimi standard de 2110x4250mm cu doua hublouri.
Marimi standard de 4260x5990mm cu trei hublouri.
Marimi standard de 6000x7000mm cu patru hublouri.


culori usi rapide depozite


Pentru montaj, detalii tehnice si oferte de pret, accesati pagina

Usi metalice rezistente la foc

Usile antifoc de la STARDORS au un grad mare de rezistenta ridicat la foc si la temperaturile ridicate si sunt utilizate ca sisteme de protectie impotriva incediilor.

Automatizari usi garaj si industriale

Automatizarile pe care le distribuim sunt produse in CE sunt verificate si certificate TUV.

Automatizari porti culisante si batante

Automatizari porti batante, electromecanice sau hidraulice, sunt modele ce se integreaza in orice cadru estetic. Optime si practice, rezistente la factori externi la temperaturi intre -30 si +50 grade Celsius.

Usi rapide depozite si spatii comerciale

Usile rapide STARDORS sunt create pe structuri din aluminiu vosite in camp electrostatic, lucru ce le face utile in industria alimentara, panificatie, conditii de umezeala etc.