usa industriala
usi industriale rulou
usi industriale sectionale
montaj usi industriale

Usi industriale tip rulou


S.C. STARDORS va ofera o gama diversificata de usi industriale tip rulou destinate zonele comerciale, depozitelor si halelor industriale. Aceste produse sunt omologate si sunt garantate de producator in conformitate cu Standardele Europene EN 13241-1.


Caracteristicile usilor industriale tip rulou


Usile industriale rulou au profile din tabla de otel zincata, izolate cu spuma poliuretanica (densitate: 47 kgr/m3). Sunt foarte rezistenta la actiunile mecanice si climaterice.

Culori disponibile sunt urmatoarele: plastifiere 9016 (Alb), 9002 (Crem), 1013 (Bej), 3000 (Rosu), 5010 (Albastru), 6005 (Verde), 7015 (Gri inchis), 735 DU (Gri deschis), 8017 (Maro) - lemn de culoare deschisa/ inchisa.

Usile tip rulou actionate electric beneficiaza de: frana electromagnetica pentru securitate inalta, panou de comanda de joasa tensiune plasat intr-o cutie cu protectie IP54, sistem de control de la distanta, buton, selector de taste, tastatura, bariera de lumina intermitenta, antena, margine de siguranta etc.


usi industriale


Accesorii suplimentare

In functie de necesitati, aceste usi pot fi personalizate cu geamuri din plexiglass cu dimensiuni de 145 mm x 55 mm si 600 mm x 55 mm (maxim) si ferestre duble transparente din plexiglass, in acelasi profil de 130mm x 60mm pentru a asigura o iluminare naturala.


ferestre usi industriale


Componente mecanice

Axul motorului are in diametru Φ159 4,0 mm. Insa, la comanda oferim motoare cu ax in diametru de Φ 133/168/193/220 in conformitate cu cerintele fiecarei usi in parte. Acestea au margini cu flanse pe ambele feţe, care sunt sudate direct pe axul de rulare pentru sprijin obturatorului suplimentar. Usile tip rulou industriale au in componenta ghidaje speciale in forma de "OMEGA" a diferitelor sectiuni transversale (60 mm, 80 mm, 100 mm, 120 mm), in combinatie cu dimensiunea obturatorului de rulare, si tabla din otel cu grosimea de grosimea 2 mm cu cauciuc si perii integrate, pentru a reduce neajunsurile cauzate de vant si zgomot.


componente mecanice usi industriale


Elemente exterioare

Posibilitatea atasarii unei casete de acoperire a arborelui, care se adapteaza la canelurile proiectate special, purtand flansele ghidajelor pentru o instalare mai rapida si mai usoara. Exista, de asemenea, posibilitate detasarii casetei pentru accesul imediat in caz de avarie.


caseta retragere rulou


Actionare motor

Usile Industriale tip rulou sunt actionate de un motor trifazat MIN de 1,5 CP cu transmisie. In cazurile in care circumstantele o cer, avem posibilitatea de a utiliza si motor monofazat.

Actionarea manuala se face cu un dispozitiv de ridicare cu lant sau cu manivela.


motor usi industriale rulou


Pentru montaj, alte informatii tehnice, comenzi si oferte de pret usi industriale tip rulou pentru depozite, hale industriale si garaje, accesati pagina

Usi metalice rezistente la foc

Usile antifoc de la STARDORS au un grad mare de rezistenta ridicat la foc si la temperaturile ridicate si sunt utilizate ca sisteme de protectie impotriva incediilor.

Automatizari usi garaj si industriale

Automatizarile pe care le distribuim sunt produse in CE sunt verificate si certificate TUV.

Automatizari porti culisante si batante

Automatizari porti batante, electromecanice sau hidraulice, sunt modele ce se integreaza in orice cadru estetic. Optime si practice, rezistente la factori externi la temperaturi intre -30 si +50 grade Celsius.

Usi rapide depozite si spatii comerciale

Usile rapide STARDORS sunt create pe structuri din aluminiu vosite in camp electrostatic, lucru ce le face utile in industria alimentara, panificatie, conditii de umezeala etc.