usi garaj sectionale 6
usi garaj sectionale 4
usi garaj sectionale 3
usi garaj sectionale 7
usi garaj sectionale 8
usi garaj sectionale 9
usi garaj sectionale 10

Usi de garaj sectionale


O usa de garaj sectionala este un ansamblu de elemente destinat inchiderii, si securizarii garajului. Actionarea acesteia poate fi facuta manual, prin intermediul unui maner, automat, printr-un motor electric si semimanual, prin intermediul unui reductor cu lant.

Usile sectionale STARDORS sunt fabricate la comanda, pentru a se conforma cu golul de care dumneavoastra. Sistemul de ridicare cu arcuri torsionate este atent calculat pentru fiecare usa pentru a compensa greutatea produsului si a facilita deschiderea usii foarte usor.

Usile de garaj sectionale pot fi dotate la cererea clientului cu pasaj pietonal, ferestre vitrale decoratiuni din metal, lemn, PVC sau mozaic, fiecare usa fiind un unicat in felul ei.


Calitati:

  • -Usor de manevrat de catre o singura persoana.
  • -Durabile ( role din teflon cu rulment, panouri 42mm, sine 1,5-2mm, ).
  • -Garantie si postgarantie.
  • -Automatizare Motorline CE.
  • -Design ales de beneficiar ( mahon, cires, stejar auriu, stejar verde, stejar argintiu, stejar natur etc).

panouri usi sectionale


Pentru montaj, detalii tehnice si oferte de pret, accesati pagina

Avantajele usilor de garaj tip sectionale

Durabile

Role din teflon cu rulment, panouri 42mm, sine 1,5-2mm.

Rezistenta la factorii de mediu

Rezistenta la ploaie, vant, inghet.

Protectie termica si fonica

Protectie termica garantate de grosimea panoului .

Manevrare usoara

Usor de manevrat de catre o singura persoana.

Categorii de usi garaj sectionale


Usile de garaj sectionale sunt fabricate la comanda iar acestea se impart in doua categorii, modelul rezidential, denumit astfel deoarece are reprezentati clientii din zonele rezidentiale, ce necesita un produs pentru garajul propriu si utilizate pentru protejarea locuintelor, pot fi simple sau cu insertii de ferestre si usa pietonala, sau usi garaj industriale, utilizate in securizarea accesului in depozite, hale industriale, spatii de productie, care la randul lor pot fi simple sau accesorizate cu ferestre sau usa pietonala.


Dimensiunile usilor sectionale de garaj

Dimensiunea maxima de productie pentru aceste modele este de 5 metri pe latime si 3 metri pe inaltime dar in comparatie cu modele tip rulou, usile sectionale de garaj necesita pe masura ce dimensiunea creste o actionare electrica, datorita greutatii ridicate. Sistemul de culisare pe tavanul garajului, va necesita o structura rezistenta al constructiei si trebuie sa va asigurati ca dispuneti de suficient spatiu pe tavanul garajului, pentru a permite usii o deschidere optima.


dimensiuni usi garaj


Actionarea si automatizarea unei usi de garaj sectionale

Actionare electrica cu telecomanda ofera un confort sporit pe timp de ploaie, zapada sau canicula. Aceasta se realizeaza prin intermediul unui motor prevazut cu iluminare ce se prinde pe tavan si actioneaza usa cu tija si lant. Acest sistem are o rezistenta mult mai mare decat sistemele pe cablu sau curea. Usile de garaj sectionale se actioneaza electric utilizand motoare speciale. Motoarele se fixeaza pe tavan si se actioneaza cu intrerupator sau telecomanda. Totodata, este important ca motorul sa permita decuplarea de la sistemul electric pentru ca usa sa poata fi actionata manual in cazul aparitiei unor probleme tehnice sau unei pene de curent.
Motoarele trebuiesc montate de specialisti pentru a fi siguri de buna functionare a produsului finit si pentru a beneficia de garantia oferita de producator. In alegerea motorului o importanta deosebita o are dimensiunea usii de garaj sectioale. In functie de dimensiune, determinam greutatea produsului finit si calibram motorul de care aveti nevoie. Utilizam motoare produse de diferite companii, in functie de specificul usii de garaj si de bugetul clientului.

Pentru comenzi, informatii suplimentare si oferte de pret pentru usi garaj sectionale oferite de compania STARDORS, ne puteti contacta la adresa office@stardors.ro sau la telefon 0743 499 488.


Usi metalice rezistente la foc

Usile antifoc de la STARDORS au un grad mare de rezistenta ridicat la foc si la temperaturile ridicate si sunt utilizate ca sisteme de protectie impotriva incediilor.

Automatizari usi garaj si industriale

Automatizarile pe care le distribuim sunt produse in CE sunt verificate si certificate TUV.

Automatizari porti culisante si batante

Automatizari porti batante, electromecanice sau hidraulice, sunt modele ce se integreaza in orice cadru estetic. Optime si practice, rezistente la factori externi la temperaturi intre -30 si +50 grade Celsius.

Usi rapide depozite si spatii comerciale

Usile rapide STARDORS sunt create pe structuri din aluminiu vosite in camp electrostatic, lucru ce le face utile in industria alimentara, panificatie, conditii de umezeala etc.