usi sectionale
usi garaj
automatizari usi garaj
usi tip rulou
usa garaj
usi industriale
usi garaj tip rulou

Usi garaj tip rulou


Usile de garaj tip rulou ofera o maximizare a spatiului, datorita sistemului de roluire a lamelelor intr-o caseta. Usile tip rulou actioneaza pe verticala si sunt concepute din lamele de aluminiu sau otel umplute cu spuma poliuteranica, ce ofera atat un rol termic, fonic cat si de securizare. Aceste tipuri de modele se pot instala in magazine, in cadrul halelor de productie sau depozite cat si la intrarile in garaje.


Materialele si calitatea usilor de garaj tip rulou

Materialul de baza pentru fabricarea usilor de garaj rulou este aluminiul care ofera o rezistenta crescuta profilului la eroziune, precipitatii, diferente de temperatura, asigura fiabilitate, rigiditate si nu in ultimul rand sunt in coordonanta cu mediul inconjurator. Datorita aluminiului si a spumei poliuteranice, modelul de usi garaj rulou este o alegere potrivita pentru protejarea termica, fonica si materiala a garajului sau magazinului dvs.

Usile tip rulou mai pot fi confectionate si din lamele otel umplute cu spuma poliuretanica. Aceste sisteme se recomada in cazul usilor de dimensiuni foarte mari.


usi garaj rulou
Calitatile usilor de garaj tip rulou

Produs economic

Model apreciat, usor manevrabil si avantajos.

Protectie termica

Protectie asigurata de spuma poliuteranica.

Protectie fonica

Procent diferit in functie de grosimea lamelei.

Protectie impotriva intrarilor prin efractie

Sistem robust si rezistent.

Avatajele unei usi de garaj tip rulou


Unul dintre principalele avantaje ale usilor tip rulou il reprezinta spatiul mic pe care il ocupa, aceste tipuri de modele se actioneaza pe plan vertical si se comprima intr-o caseta dispusa pe parte superior-interioara a garajului. Un alt avantaj il reprezinta o rezistenta suplimentara la factorii de mediu externi, precum vant puternic sau temperaturi variate cat si posibilitatea de a monta un astfel de model pe o suprafata de pana la 3 m², datorita greutatii de aproximativ 5 kg / m². De asemenea, diversitatea culorilor pe care le puteti alege, sau al sistemelor de actionare electrica, creaza din usa de garaj rulou una dintre cele mai avantajoase si economice produse pentru garaj, magazine sau depozite.

Manevrarea facila si montajul simplu ofera companiei noastre avantajul de a furniza aceste modele in toata tara.


Categorii de usi garaj rulou

Usile de garaj tip rulou se impart in doua categorii:

1. Model cu lamele din aluminiu de 55 mm si 77 mm, umplute cu spuma poliuteranica.

2. Model cu lamele din otel galvanizat de 100 mm si vopsite in camp electrostatic.


lamele usi garaj tip rulou

Modele sunt dispuse cu arc rectangular din otel, au o greutate intre 3 si 14 kg / m, pot fi automatizate cu motor tubular sau axial, intrerupator sau telecomanda si pot dispune de manivela de deschidere pentru situatii de urgenta.

Usile de garaj tip rulou de 55 mm pot fi produse pe o dimensiune de maxim 3 m², pe cand cele de 77 mm, pot fi realizate la 5 m². Usile de 100 mm sunt mai robuste si pot fi comandate pentru o suprafata de pana la 10 m².

Tipul de lamele ales are un impact asupra rezistentei usii, asupra efectului termic si fonic.


Legat de preturile usilor tip rulou, acestea sunt semnificativ mai reduse decat al unei usi sectionale. Acest lucru a dus la o crestere a cererii pe piata romaneasca. Este important de stiut ca in ciudata diferentei financiare dintre cele doua tipuri de usi, sectionale si rulou, usile de de garaj tip rulou nu sunt inferioare din punct de vedere calitativ, doar abordeaza alte caracteristici tehnice, ducand la oferte de pret extrem de avantajoase.


Pentru montaj, detalii tehnice si oferte de pret, accesati pagina

Usi metalice rezistente la foc

Usile antifoc de la STARDORS au un grad mare de rezistenta ridicat la foc si la temperaturile ridicate si sunt utilizate ca sisteme de protectie impotriva incediilor.

Automatizari usi garaj si industriale

Automatizarile pe care le distribuim sunt produse in CE sunt verificate si certificate TUV.

Automatizari porti culisante si batante

Automatizari porti batante, electromecanice sau hidraulice, sunt modele ce se integreaza in orice cadru estetic. Optime si practice, rezistente la factori externi la temperaturi intre -30 si +50 grade Celsius.

Usi rapide depozite si spatii comerciale

Usile rapide STARDORS sunt create pe structuri din aluminiu vosite in camp electrostatic, lucru ce le face utile in industria alimentara, panificatie, conditii de umezeala etc.