usi industriale
usi garaj industriale
usa sectionala
usa garaj industriala
usi industriale depozite
automatizari usi industriale
usi de garaj
automatizari usi garaj

Usi de garaj industriale


STARDORS furnizeaza usi garaj industriale de calitate superioara, robuste, fabricate sa reziste uzurii zilnice. Detinem o selectie completa pentru usi garaj si usi industriale din otel, performante si testate la cele mai inalte standarde.

Punem accent pe satisfacerea nevoilor clientului si producem sau importam diferite modele de usi industriale izolante termic, vitrate, cu pasaj pietonal, rezistente la foc, culisante, armonice, automate sau manuale.

Asiguram GARANTIE SI POST-GARANTIE!!


Compania noastra ia in calcul o serie de factori ca produsul finit sa se ridice la standardele europene, aici putem enumera sistemul de etanseizare ( cheder sus, jos, lateral), sistemul de arcuri dimensionate pentru fiecare usa in parte, sisteme antirupere, sisteme de blocare la rupere, sisteme de amortizare la deschidere/inchidere, automatizari calibrate pentru usi, sisteme de siguranta automate etc.

Grosimea panourilor noastre este de 42 mm, sunt vopsite in camp electrostatic si asigura un coeficient de transfer termic k=0.9Watt/m² pentru usa instalata.

Pentru sistemele industriale, STARDORS utilizeaza sine din otel galvanizat cu grosimea de 2 mm, balamale zincate, role duble din teflon cu rulment si balamale antirupere si blocare la cadere.

Noi cream usi sectionale industrial in functie de golul dumneavoastra. Astfel, va putem oferi diverse scheme de functionare in functie de spatiul pus la dispozitie de dumneavoastra.

sisteme ridicare usi garaj


Pentru montaj, detalii tehnice si oferte de pret, accesati pagina

Calitatile usilor de garaj tip industriale

Izolare termica

Produsul asigura o izolare termica ridicata.

Manevrabilitate deosebita

Deschidere si inchidere manuala cat si automata.

Personalizare cu vitrari

Posibilitatea montarii de vitrari panoramice.

Rezistenta sporita

Extrem de solide si sigur de manevrat.

Culori usi industriale de garaj

culori ral usi garaj

Avantajele usilor de garaj industriale STARDORS:

  • -Usor de manevrat de catre o singura persoana.
  • -Montaj asigurat pentru ori ce tip de gol.
  • -Asistenta la proiectare.
  • -Durabile ( role din teflon cu rulment, panouri 42 mm, 2 mm ).
  • -Garantie si post-garantie.
  • -Automatizare Motorline CE, monofazic sau trifazic.
  • -Design ales de beneficiar ( vitrat, pietonal, ferestre, culoare etc).

Activitatea de montaj a usilor de garaj industriale implica servicii profesionale ale unei echipe specializate, in conformitate cu specificatiile tehnice ale producatorului si avand calificarea unor profesionisti. Interventiile nepermise asupra produsului pot determina aparitia unor avarii sau accidente si pot duce la pierderea garantiei.

Pentru detalii suplimentare sau comenzi usi de garaj si usi industriale ne puteti contacta la telefon: 0743.499.488, sau la adresa de e-mail: office@stardors.ro.

Usi metalice rezistente la foc

Usile antifoc de la STARDORS au un grad mare de rezistenta ridicat la foc si la temperaturile ridicate si sunt utilizate ca sisteme de protectie impotriva incediilor.

Automatizari usi garaj si industriale

Automatizarile pe care le distribuim sunt produse in CE sunt verificate si certificate TUV.

Automatizari porti culisante si batante

Automatizari porti batante, electromecanice sau hidraulice, sunt modele ce se integreaza in orice cadru estetic. Optime si practice, rezistente la factori externi la temperaturi intre -30 si +50 grade Celsius.

Usi rapide depozite si spatii comerciale

Usile rapide STARDORS sunt create pe structuri din aluminiu vosite in camp electrostatic, lucru ce le face utile in industria alimentara, panificatie, conditii de umezeala etc.