usi antifoc 60 minute
usi antifoc 120 minute
usi rezistente la foc
usi metalice
usi metalice multifunctionale

Usi antifoc - usi rezistente la foc 60, 120 si 180 minute


Usa antifoc reprezinta un produs cu un grad ridicat de rezistenta la foc si la temperaturi mari. Aceste produse sunt utilizate ca sisteme de protectie impotriva incediilor, pentru a combate raspandirea focului sau a fumului intre compartimente sau camere, reprezentand de asemenea, si o iesire de siguranta din anumite cladiri.
Toate usile pe care le comercializam sunt agrementate in Romanaia, detin placute de inmatriculare si sunt fabricate in CE.


Componentele usilor antifoc

S.C. STARDORS importa si livreaza usi rezistente la foc, produse in ITALIA cu dimensiuni standard sau ori ce alte dimensiuni solicitate de beneficiar. Rezistenta usilor importate este de 60, 120 si 180 minute, cu un canat sau doua canate. Tocul usii include de asemenea, sigiliile de foc si de fum, feroneria si structura ce fixeaza usa in pozitii fixe. Toate aceste componente formeaza impreuna un ansamblu de protectie si rezistenta, masurata in minute in cazul incediilor si scurgerilor de fum sau gaze.

Compania noastra pune la dispozitie si USI REZISTENTE LA FOC la dimensiunile solicitate de beneficiar.


usi rezistente la foc

Penosil - Spuma poliuretanica pentru montaj usi antifoc


PENOSIL - Spuma pentru constructii certificata cu rezistenta ridicata la incendiu, utilizata in instalarea si izolarea usilor antifoc. Aderenta foarte buna la diferite materiale de constructii. Aplicare cu pistolul pentru spuma FoamGun S1.


spuma montaj usi antifoc

Dimensiunile si accesoriilor unei usi antifoc

Dimensiunea unei usi antifoc este in coordonanta cu dimensiunea golului unde doriti implementarea produsului, iar aspectul este asemanator unei coaje de portocale cu functie de antizgariere. Printre accesorii putem enumera: amortizoare, bara antipanica, ferestre circulare sau dreptunghiulare, cheder suplimentar frig-rece, selector de canate, placare inox, cilindru cu cheie, electromagneti, diferite modele de manere rezistente la foc.
Pentru a vizualiza dimensiunile usilor antifoc pe care le comercializam, accesati: www.usi-antifoc.pro


Culori usi antifoc

Culorile usilor rezistente la foc pot fi si de imitatie lemn, vopsite in camp electrostatic cu costuri aditionale ce tin de dimensiune si de tipul culorii, toate usile fiind finisate cu pudre epoxi-poliesterice. STARDORS va pune la dispozitie o gama larga de culori pentru usile metalice multifunctionale cat si pentru usile antifoc.


culori usi antifoc

Usile antifoc metalice si multifunctionale pot fi accesorizate cu amortizoare, modele diferite de bare antipanica, ferestre circulare sau dreptunghiulare rezistente la temperaturi foarte ridicate, chedere suplimentare, cilindru cu cheie santer, electromagneti de perete sau podea etc.


bare antipanica usi antifoc

Usile culisante rezistente la foc includ in chitul de baza electromagneti, intrerupatoare, amortizoare si contragreutati. Acestea la randul lor pot fi accesorizate cu: automatizare, chit pietonal, alarma, centrala antifoc.


usi culisante antifoc

SOLICITARE OFERTA

Pentru a va putea trimite o oferta completa, va rugam transmiteti-ne cotele de gol, specificati deschiderea (stanga/dreapta) si canatele (1-2) usilor, sistemul de deschidere (batant/culisant), accesoriile (manere antipanica, butuc, fereastre rezistente la foc, culoare, chedere) si contactati-ne la adresa de e-mail: office@stardors.ro sau la telefon: 0743 499 488.


PRETURI USI REZISTENTE LA FOC

Pentru preturi, accesati: www.usi-antifoc.pro

Usi metalice rezistente la foc

Usile antifoc de la STARDORS au un grad mare de rezistenta ridicat la foc si la temperaturile ridicate si sunt utilizate ca sisteme de protectie impotriva incediilor.

Automatizari usi garaj si industriale

Automatizarile pe care le distribuim sunt produse in CE sunt verificate si certificate TUV.

Automatizari porti culisante si batante

Automatizari porti batante, electromecanice sau hidraulice, sunt modele ce se integreaza in orice cadru estetic. Optime si practice, rezistente la factori externi la temperaturi intre -30 si +50 grade Celsius.

Usi rapide depozite si spatii comerciale

Usile rapide STARDORS sunt create pe structuri din aluminiu vosite in camp electrostatic, lucru ce le face utile in industria alimentara, panificatie, conditii de umezeala etc.