porti pietonale
turnicheti tripozi
porti rotative

Turnicheti si porti rotative pietonale - Siteme de intrare control acces si blocare acces


S.C. STARDORS pune la dispozitie sisteme de intrare control acces si blocare acces, si anume, turnicheti si porti pietonale rotative destinate intrarilor principale pe stadioane, aeroporturi, in institutii administrative, statii, spatii comerciale etc.

Aceste sisteme de control acces sunt utilizate in zone intens circulate pentru realizarea unui control acces cat mai exact.


Turnichet monopod CENTURI

Acest produs este unul dintre cei mai vanduti turnicheti de pe piata romaneasca. Este nevoie de un spațiu minim și are eficiență maximă. Motorul de răspuns rapid și funcționarea rapidă vor elimina aglomerareala la intrare. Funcția de blocare eficientă permite o trecere liberă în cazuri de urgență. Finisarea din oțel inoxidabil periat sau lustruit se potrivesc oricărui interior (versiune cu pulbere disponibilă). Proiectarea carcasei permite instalarea în aer liber fără baldachin suplimentar sau alte operațiuni specifice.


turnicheti rotativi


Specificatii electrice

• Voltaj:- de la AC (100-240) V, 50/60 Hz;
- dintr-o sursă de curent continuu 12 V.
• Consum maxim de putere de 55 W per trecere. Când alimentarea se întrerupe, ambele direcții sunt libere. Controlul accesului se poate face cu card sau prin apasare buton.


Turnichet monopod BASTION

La fel ca si alte sisteme automate, turnichetul monopod BASTION are cititor de card montat pe partea superioara. Sistemul de acces BASTION are dublu indicator LED, lateral și superior. Ca și alte trepiede, se poate realiza o conexiune de rezervă a bateriei. Varietatea tipurilor de finisare a carcasei permite acest turnichet se potriveste diferitelor intrari si iesiri,atât în interior cât și în aer liber. Când alimentarea se oprește, ambele direcții sunt libere. Controlul accesului se poate face cu card sau prin apasare buton.


turnicheti monopozi rotativi


Turnichet monopod WALL

Acest sistem de acces este conceput cu prindere de perete a capului BASTION. Capul turnichetului are indicare LED duble, laterale și superioare. Varietatea tipurilor de finisare a carcasei permite acestui turnichet să se potriveasca in orice locație de instalare, la interior și exterior. Funcția anti-panică, pentru prevenirea și eliminarea panicii publice într-un caz de urgență în clădiri, se realizeaza prin asigurarea manuală. Când alimentarea se oprește, ambele direcții sunt libere.


turnicheti monopozi rotativi


Turnichet Tripod SPACE

Modelul turnichetului SPACE are un concep contemporan, elegant, dar nu este o soluție destul de potrivită pentru sistemele tripod cu brate. Carcasele pot fi schimbate opțional (oțel polizat, periat, cu pulbere). Sticla transparenta încadrată de oțel, este realizată din material de înaltă rezistență. Turnichetul este echipat cu indicatoare LED care își schimbă culoarea în funcție de modul de intrare. Turnul superior este prevăzut cu card cititor și display LED. Posibilitatea de a schimba designul luminii în funcție de solicitarea clientului, este unul dintre avantajele oferite. Înalta viteza de rotire oferă o capacitate mare de flux de trafic. Când alimentarea se oprește, ambele direcții sunt libere.


turnicheti tripod rotativi


Poarta pietonala SWING ST

Porțile SWING ST au motorizare. Având în vedere disponibilitatea in dimensiuni diferite, poarta pietonala este o soluție utilă pentru a oferi acces control pentru persoanele cu nevoi speciale / cu handicap. La acest tip de acces, echipamentele de control pot fi revizuite manual prin butonul sau interfațata cu o mare varietate de sisteme de control al accesului (ACS). În mare parte, aceste soluții sunt utilizate împreună cu alte turnichete în scopul stabilirii benzilor, până la 1000 mm. Modul de funcționare si designul permite accesul gratuite intr-o anumita zona.


poarta pietonala


Poarta pietonala SWING GLASS

Scopul principal al porții SWING GLASS este trecerea in una sau două direcții in controlul accesului pietonal pentru întreprinderile industriale, administrative, instituții, bănci, birouri, magazine, stații etc. Datorită formei unice și varietatti de modele, se poate potrivi oricarui interior. Poarta rotativa pietonala SWING GLASS este ușor de utilizat și are o dimensiune compactă. Această poartă are lama din sticlă securizata si se deschide automat in unghi de 90°,iar după trecere revine în poziția inițială. Modelele montate pe perete sunt disponibile. Când alimentarea se oprește, ambele direcții sunt libere.


poarti pietonale


Turnicheti SUPERFINNE

Scopul principal al Porții Swing Glass este trecerea in una sau două direcțiicontrolul accesului pietonal pentru întreprinderile industriale, administrativinstituții, bănci, birouri, magazine, stații și alte site-uri. Datorită luiformă unică și varietate de modele, se poate potrivi oricarui interior. Poarta SuperGlass este ușor de utilizat și are o dimensiune compactă. Această poartă cu lama de sticlă.Când primiți o comandă pentru a permite trecerea barei de antrenare la 90 °,iar după trecerea înapoi în poziția inițială.Modelele montate pe perete sunt disponibile.Când alimentarea se oprește, ambele direcții sunt libere.


turnicheti pietonale


Pentru montaj, detalii tehnice si oferte de pret, accesati pagina

Usi metalice rezistente la foc

Usile antifoc de la STARDORS au un grad mare de rezistenta ridicat la foc si la temperaturile ridicate si sunt utilizate ca sisteme de protectie impotriva incediilor.

Automatizari usi garaj si industriale

Automatizarile pe care le distribuim sunt produse in CE sunt verificate si certificate TUV.

Automatizari porti culisante si batante

Automatizari porti batante, electromecanice sau hidraulice, sunt modele ce se integreaza in orice cadru estetic. Optime si practice, rezistente la factori externi la temperaturi intre -30 si +50 grade Celsius.

Usi rapide depozite si spatii comerciale

Usile rapide STARDORS sunt create pe structuri din aluminiu vosite in camp electrostatic, lucru ce le face utile in industria alimentara, panificatie, conditii de umezeala etc.