sisteme de andocare
rampe andocare
rampe depozite
rampa si burdufuri

Rampe si burdufuri - Sisteme de andocare


Sistemele de andocare precum rampele sau burdufurile ofera siguranta si eficienta de care aveti nevoie pentru intrarile in garaje, pentru halele industriale, impiedica formarea curentilor de aer si permite descarcarea vehiculelor in conditii de igiena. Compania STARDORS pune la dispozitia clientilor sai sisteme de andocare, in special rampe si burdufuri retractabile si izotermice.

Sistemele sunt produse agrementate si patentate de catre producator.


rampe retractabile

Componentele sistemelor de andocare


Sisteme noastre de andocare sunt fabricate din cadru de otel, cu profile din otel galvanizat la cald.

Partile laterale sunt executate din PVC cu umplutura monofilament si au rolul de a proteja impotriva alunecarii spre interiorul vehiculului stationat. Perdeaua de izolare este fabricata din PVC cu suprafata abraziva si cu umplutura dublu filament. Aceasta perdea din PVC al burdufurilor are rolul de a impiedica transferul termic intre interior si exterior, mentinand astfel conditiile de lucru optime din interior. Toate aceste burdufuri izotermice si rampe detin sisteme de scurgere a apei de ploaie.


burdufuri izotermice
Avantajele motoarelor pentru usi si porti

Siguranta si fiabilitate

Sisteme de siguranta pentru facilitarea intrarilor.

Igiena crescuta

Permite descarcarea marfurilor in conditii de igiena.

Produse rezistente si robuste

Modele fabricate cu cadru de otel si cu profile din otel galvanizat.

Grad crescut de izolare termica

Burdufurile STARDORS furnizeaza un control strict de temperatura.

Categorii de rampe si burdufuri


STARDORS importa doua tipuri de burdufuri izotermice, acestea sunt burdufurile retractabile cu un cadru rabatabil sau rigid si burdufuri izotermice gonflabile.

Burdufurile izotermice gonflabile pot fi umplute cu aer, cu ajutorul unui compresor electric in doar 40 de secunde. Ele asigura maximul de inchidere in jurul usii si sunt recomandate pentru utillizarea in locatii care necesita un control strict de temperatura. Utilizarea de ghidaje de roti si protectii de cauciuc este recomandata pentru protejarea acestor burdufuri gonflabile. Ambele modele de sisteme de andocare sunt realizate pe culori standard de negru, cu marcaje albe pentru ghidare, ce servesc ca puncte de referinta pentru o parcare corecta.

Pentru montaj, informatii suplimentare si oferte de pret sisteme de andocare, ne puteti contacta la adresa office@stardors.ro sau la telefon 0743 499 488.

Usi metalice rezistente la foc

Usile antifoc de la STARDORS au un grad mare de rezistenta ridicat la foc si la temperaturile ridicate si sunt utilizate ca sisteme de protectie impotriva incediilor.

Automatizari usi garaj si industriale

Automatizarile pe care le distribuim sunt produse in CE sunt verificate si certificate TUV.

Automatizari porti culisante si batante

Automatizari porti batante, electromecanice sau hidraulice, sunt modele ce se integreaza in orice cadru estetic. Optime si practice, rezistente la factori externi la temperaturi intre -30 si +50 grade Celsius.

Usi rapide depozite si spatii comerciale

Usile rapide STARDORS sunt create pe structuri din aluminiu vosite in camp electrostatic, lucru ce le face utile in industria alimentara, panificatie, conditii de umezeala etc.