grilaje industrial
grilaje industrial
grilaje spatii comerciale
grilaj tip rulou

Grilaje industriale pentru depozite si spatii comerciale


S.C. STARDORS pune la dispozitia dumneavoastra o gama diversificata de grilaje industriale ideale pentru magazine, garaje, depozite etc., cu posibilitatea de a combina siguranta, contactul vizual si ventilatia.


Caracteristicile grilajelor industriale


Grilajele sunt fabricate din profile din tabla de otel galvanizat la cald. Alte modele ( Medium ) sunt fabricate din tije galvanizate de fier solid cu diametrul de Φ8, care sunt legate între ele, avand legaturi speciale pentru a crea plasa de ansamblu. Greutatea stratului de acoperire este de 140gr / m2 (70gr / m2 pe ambele parti). Grilajele pentru spatiile comerciale si depozite sunt vopsite intr-o gama larga de culori tip pulbere (AKZO NOBEL), cu o excelenta rezistenta la conditii exterioare si de retentie excelenta a culorilor. Aceste produse indeplinesc cerintele tuturor standardelor europene arhitecturale majore BS EN 12206: 2004, QUALICOAT clasa I si GSB.


Modele grilaje

Comercializam urmatoarele modele: Pastore plat si curbat, Antitebesta curbat si Medium. Modelul tip plasa Medium este indicat pentru instalarea in vitrinele magazinelor, in special magazine de bijuterii si valori si in cazul in care cerintele de securitate sunt mai stricte.

Toate modelele de grilaje au in componenta ghidaje speciale in forma de "OMEGA" a diferitelor sectiuni transversale (60 mm, 80 mm, 100 mm, 120 mm), in combinatie cu dimensiunea obturatorului de rulare, si tabla din otel cu grosimea de grosimea 2 mm cu cauciuc si perii integrate, pentru a reduce neajunsurile cauzate de vant si zgomot.


grilaje industriale


Accesorii grilaje

Casete de acoperire a arborelui, care se adapteaza la canelurile proiectate special, purtand flansele ghidajelor pentru o instalare mai rapida si mai usoara. Exista, de asemenea, posibilitate detasarii casetei pentru accesul imediat in caz de avarie.


caseta retragere grilaj


Actionarea grilajelor

Grilajele industriale pot fi actionate de un motor trifazat MIN de 1,5 CP cu transmisie sau motor monofazat. De asemenea, acestea pot fi actionate si manual cu un dispozitiv de ridicare cu lant sau cu manivela. Actionarea electrica beneficiaza de: frana electromagnetica pentru securitate inalta, panou de comanda de joasa tensiune, sistem de control de la distanta, selector de taste, margine de siguranta etc.


motor grilaje industriale


Pentru alte informatii tehnice, montaj si oferte de pret grilaje pentru magazine vitrine si depozite, accesati pagina

Usi metalice rezistente la foc

Usile antifoc de la STARDORS au un grad mare de rezistenta ridicat la foc si la temperaturile ridicate si sunt utilizate ca sisteme de protectie impotriva incediilor.

Automatizari usi garaj si industriale

Automatizarile pe care le distribuim sunt produse in CE sunt verificate si certificate TUV.

Automatizari porti culisante si batante

Automatizari porti batante, electromecanice sau hidraulice, sunt modele ce se integreaza in orice cadru estetic. Optime si practice, rezistente la factori externi la temperaturi intre -30 si +50 grade Celsius.

Usi rapide depozite si spatii comerciale

Usile rapide STARDORS sunt create pe structuri din aluminiu vosite in camp electrostatic, lucru ce le face utile in industria alimentara, panificatie, conditii de umezeala etc.