bariere zone rezidentiale
bariere zone industriale
bariere parcari
bariere STARDORS
bariere zone industriale

Bariere automate


Categorii de bariere


Bariere cu o deschidere intre 3 si 6 m


Model KBM6

Barierele automate cu deschidere de pana la 11 m, previn traficul intens si protejeaza zonele rezidentiale de acces neautorizat. Bariera KBM6 este utilizata pentru uzul intens cu o deschidere de pana la 6m, fiind dotata cu un motor de 230V, cu bara de suport, panou de administrare, fotocelule de siguranta, 2 telecomezi cu 4 butoane si led luminos pentru avertizari. Sistemul mai este disponibil si pe varianta cu o deschidere de pana la 5 m sau pana la 3 m. Modelul de bariera cu o deschidere de pana la 3 m ofera o actionare completa de pana la 2 secunde.


bariera model KBM6Bariere cu o deschidere intre 8 si 11 m


Model KBM8

Bariera electromecanica ce poate fi produsa pentru o deschidere cumprinsa intre 4 si 8 m, fiind recomandata pentru uzul intens.


bariera model KBM8Model KBM11

Bariera electromecanica ce poate fi produsa pentru o deschidere cumprinsa intre 6 si 11 m, fiind recomandata pentru uzul intens.


bariera model KBM11Bariere super rapide


Model KBA5

Bariera electromecanica super rapida, articulata cu o deschidere de 5m = 2,5m + 2,5m. Modelul are o viteza de actionare de pana la 2 secunde.


bariera model KBA5Model KBS5

Bariera electromecanica super rapida, cu liziera, avand o deschidere de 5m. Modelul are o viteza de actionare de pana la 2 secunde.


bariera model KBS5


Mai multe modele si detalii tehnice, vezi pe site-ul Bariere-parcari.ro Pentru comenzi, montaj si oferte de pret pentru barierele oferite de compania STARDORS, ne puteti contacta la adresa office@stardors.ro sau la telefon 0743 499 488.

Usi metalice rezistente la foc

Usile antifoc de la STARDORS au un grad mare de rezistenta ridicat la foc si la temperaturile ridicate si sunt utilizate ca sisteme de protectie impotriva incediilor.

Automatizari usi garaj si industriale

Automatizarile pe care le distribuim sunt produse in CE sunt verificate si certificate TUV.

Automatizari porti culisante si batante

Automatizari porti batante, electromecanice sau hidraulice, sunt modele ce se integreaza in orice cadru estetic. Optime si practice, rezistente la factori externi la temperaturi intre -30 si +50 grade Celsius.

Usi rapide depozite si spatii comerciale

Usile rapide STARDORS sunt create pe structuri din aluminiu vosite in camp electrostatic, lucru ce le face utile in industria alimentara, panificatie, conditii de umezeala etc.