automatizari usi garaj rezidentiale si industriale
motoare usi garaj industriale si rezidentiale
automatizare usi garaj industriale
rame usi garaj industriale si rezidentiale
accesorii usi garaj industriale si rezidentiale
kituri de montaj pentru usile de garaj industriale si rezidentiale

Automatizari usi si porti


Sistemele de automatizare sunt extrem de eficiente, dar si necesare pentru anumite categorii de usi sau porti. Principalul lor scop este acela de a facilita accesul in garaj sau in curte prin actionare electrica furnizata de telecomandata sau intrerupator. Sistemele de automatizari usi si porti, comercializate de STARDORS sunt importate din Italia si se caracterizeaza prin rezistenta sporita la efractie, durata de viata ridicata si stabilitate in timp.

Automatizarile marca BFT sunt optime pentru zonele cu protectie maxima, oferind in acelasi timp si confort fonic. Aspectul placut face din marca BFT unul dintre cei mai moderni producatori de automatizari usi pentru spatii interioare sau exterioare.


Automatizari porti

Firma STARDORS este principalul distribuitor din Romania de automatizari profesionale, marca ELECTROCELOS Portugalia. Avand o experienta de 35 de ani in productia de serie a automatizarilor pentru inchideri Electrocelos s-a evidentiat prin calitatea foarte buna a produselor sale pe piata din Europa si Rusia. Colaborand cu ei de 2 ani, am fost incantati de functionalitatea produselor si servicile pe care firma Electrocelos le detine, ei descoperind piata din Romania, iar noi calitatea automatizarilor pe care le-am achizitionat. Impreuna am ajuns la o simbioza fericita intre productia de usi de cea mai buna calitate, echipate cu motoare ce satisfac cele mai exigente asteptari.

Fiabilitatea, rezistenta, consumul redus de energie, siguranta, si nu in ultimul rand, gradul scazut de zgomot pe care aceste produse il detin, ne face sa le recomandam si sa va asiguram ca veti face cea mai buna alegere.

Categorii de produse pentru automatizari

Automatizari usi garaj

In procesul de automatizare usi garaj trebuie sa ne raportam la tipul de usa pe care il achizitonati.
Astfel, fiecare tip de usa de garaj in parte are sistemul propriu de automatizari:
- usile sectionale au motoare externe, montate pe tavan;
- usile tip rulou se actioneaza utilizand motoare tubulare, montate in interiorul axului de care se prind lamelele.

O atentie deosebita trebuie acordata si posibilitatii de actionare/comutare pe actionare manuala, pentru situatii de urgenta, eventuale avarii sau intreruperea curentului electric, care ar face imposibila deschiderea/inchiderea usii de garaj.


Automatizari usi sectionale

Usile de garaj sectionale se actioneaza electric utilizand motoare speciale ce se fixeaza pe tavan sau pe axul usii. Motoarele de usi sectionale se vor seta separate pentru fiecare usa si pot fi dotate cu telecomanda, intrerupator, sensor etc. Motoarele Electrocelos sunt dootate cu posibilitate de decuplare de la sistemul electric pentru ca usa sa poata fi actionata manual in cazul aparitiei unor probleme tehnice sau unei pene de curent. Motoarele trebuiesc montate de specialisti pentru a fi siguri de buna functionare a produsului finit si pentru a beneficia de garantia oferita de producator. In alegerea motorului o importanta deosebita o are dimensiunea usii de garaj. In functie de dimensiune determinam greutatea produsului finit si alegem motorul de care avem nevoie.


Automatizari usi garaj rulou

Usile de garaj tip rulou se automatizeaza utilizand motoare tubulare.
Specificul motoarelor tubulare este acela ca sunt montate in interiorul axului pe care se ruleaza lamelele. In functie de dimensiunea usii de garaj si a tipului de lamele folosit se alege tipul de motor tubular necesar.
Astfel, diferentiem intre:
- motoare tubulare pentru ax de 60mm;
- motoare tubulare pentru ax de 70mm;
- motoare tubulare pentru ax de 120mm.


Motoarele tubulare pot fi:
- simple: actionate doar electric. Nu recomandam sa optati pentru un astfel de motor, datorita limitarilor tehnologica si imposibilitatii de a actiona usa de garaj in cazul intreruperii curentului electric.
- cu legatura pentru manivela. Prezinta un dispozitiv care permite actionarea manuala a motorului in caz de avarie sau pana de curent.
Toate usile de garaj tip rulou pe care le livram sunt prevazute cu motoare tubulare cu posibilitate de actionare manuala.

Motoarele tubulare pot fi actionare cu intrerupator ( simplu sau cu cheie) sau cu telecomanda.

Va punem la dispozitie telecomenzi elegante, atat tip bagheta cat si tip breloc.

Colaboram pentru automatizarea usilor de garaj tip rulou fabricate cu cativa producatori importanti: NICE, SOMFY, BESTAL.


Usi metalice rezistente la foc

Usile antifoc de la STARDORS au un grad ridicat de rezistenta la foc si la temperaturi inalte. Aceste produse sunt utilizate ca sisteme de protectie impotriva incediilor.

Automatizari usi garaj si industriale

Automatizarile pe care le distribuim sunt produse in CE sunt verificate si certificate TUV.

Automatizari porti culisante si batante

Automatizari porti batante, electromecanice sau hidraulice, sunt modele ce se integreaza in orice cadru estetic. Optime si practice, rezistente la factori externi, la temperaturi intre -30 si +50 grade Celsius.

Usi rapide depozite si spatii comerciale

Usile rapide STARDORS sunt create pe structuri din aluminiu vopsite in camp electrostatic, lucru ce le face utile in industria alimentara, panificatie, in conditii de umezeala etc.