automatizare usi garaj
motoare usi garaj rezidentiale
automatizari usi garaj rezidentiale
rame usi garaj rezidentiale
accesorii usi garaj rezidentiale
kituri montaj usi de garaj

Motoare cu tractiune pentru usi garaj


Compania STARDORS este principalul importator al automatizarilor MOTORLINE PROFESIONAL in Romania. Noi va punem la dispozitie diferite motoare si accesorii destinate usilor de garaj. Produsele din gama automatizari usi garaj pe care le distribuim sunt produse in CE, sunt verificate si certificate TUV. Acest lucru reprezinta o garantie in plus a calitatii deosebite pe care grupul Andre o are cat si o garantie a extinderii si a sigurantei partenerilor dumneavoastra de afaceri.


Motor cu tractiune pentru usa sectionala model ROSSO EVO


- Motor de 60 kg, 100 kg sau 120 kg, cu sina din otel sau aluminiu, lant, 2 telecomenzi 4 canale, snur deblocare manuala, accesorii pentru montaj, programare electronica, receptor incorporat, lampa LED.

- Se recomada pentru usile cu inaltimi de la 2000 mm - 3100 mm.


motor cu tractiune pentru usa sectionalaMotor cu tractiune directa pentru usa sectionala model KVM25


- Motor 30 Nm de 24V, centrala incorporata si reciver, 2 telecomenzi 4 canale, snur deblocare manuala, flansa prindere motor, 2 pinioane si transmisie pe lant, lampa incorporata.

- Se recomanda usilor sectionale cu o dimensiune de pana la 18 m².

motor cu tractiune directa usa sectionala

Pentru comenzi, montaj si oferte de pret legate de automatizarile usilor de garaj rezidentiale, accesati pagina


Usi metalice rezistente la foc

Usile antifoc de la STARDORS au un grad mare de rezistenta ridicat la foc si la temperaturile ridicate si sunt utilizate ca sisteme de protectie impotriva incediilor.

Automatizari usi garaj si industriale

Automatizarile pe care le distribuim sunt produse in CE sunt verificate si certificate TUV.

Automatizari porti culisante si batante

Automatizari porti batante, electromecanice sau hidraulice, sunt modele ce se integreaza in orice cadru estetic. Optime si practice, rezistente la factori externi la temperaturi intre -30 si +50 grade Celsius.

Usi rapide depozite si spatii comerciale

Usile rapide STARDORS sunt create pe structuri din aluminiu vosite in camp electrostatic, lucru ce le face utile in industria alimentara, panificatie, conditii de umezeala etc.