usi rapide tip rulou
usi de mare viteza depozite
usi rapide prin stivuire
accesorii usi rapide

Usi rapide pentru depozite si spatii comerciale


S.C. STARDORS pune la dispozitia dumneavoastra o gama larga de usi rapide destinate traficului intens din zonele de depozitare in zonele de productie, comert.

Usile rapide comercializate in Romania de catre firma noastra sunt produse de catre grupul ELECTROCELOS, specializat in productia de automatizari usi si accesorii. Folia folosita pentru aceste usi este marca SAULEDA si este garantata 10 ani de catre producator, in conditii de utlizare optime.

Datorita dimensiunilor diferite pentru acest model de usa noi va propunem trei modele adaptate nevoilor dumneavoastra: usi MINI-ROLL, garantate pentru suprafete de gol pana in 7,5 mp, usi ROLL-UP, garantate pentru suprafete de gol pana in 25 mp si usi FOLDED–UP pentru suprafete ce depasesc 25 mp.

Usile rapide STARDORS sunt create pe structuri din aluminiu vosite in camp electrostatic, lucru ce le face utile in industria alimentara, panificatie, conditii de umezeala etc.


Categorii de usi rapide


Usi rapide MINI-ROLL

Reprezinta modelul destinat deschiderilor mici de max 2500x3000 mm si actioneaza prin roluire in caseta cu ghidaje din aluminiu vopsit in camp electrostatic.Usa rapida este prevazuta standard cu: fotocelule cu reflective, panou de comanda cu buton deschis / inchis, buton extern deschis / inchis. Optional produsul poate fi prevazut cu telecomanda, radar sau detector magnetic.


usi rapide mini-roll


Usi rapide industriale tip ROLL-UP

Reprezinta modelul destinat deschiderilor de max. 5000x5000 mm si este este realziat din profile de aluminiu de culoare alba si folie cu banda transparenta siguranta. Modelul este dotat standard cu : panou de control cu buton pentru urgenta, detector de obstacolele ce se activeaza pe diferite variatii de viteza, fotocelule, buton start/stop exterior si interior rezistent la apa. Optional usa rapida industriala tip Roll-Up poate fi prevazuta cu detector, telecomanda si detector magnetic.


usi rapide industriale Roll-UP


Usi rapide industriale tip rulou FOLDED–UP

Usa rapida tip rulou de mare viteza este construita pe cadru de aluminiu cu ghidajele laterale din otel galvanizat, vopsite in camp electrostatic. Produsul este prevazut cu panou de comanda si buton de urgenta, reductor de inalta calitate, limitatoare mecanice, buton interior si exterior pentru activare, selector de programe si fotocelule de siguranta. Modelul detecteaza obstacolele, detine limitatoare de viteza si poate fi accesorizat cu detector metalic, radar si telecomanda.


Usi rapide industriale tip rulou


Accesorii usi rapide

STARDORS va pune la dispozitie diferite accesorii pentru a facilita si a creste performanta produsului achizitionat. De asemenea mai punem la dispozitii si solutii pentru instalarea usii de mare viteza industriale prin roluire sau stivuire in interiorul unui tunel precum si perii de etansare pentru sigilarea intrarilor de aer.


accesorii usi rapide

Usi metalice rezistente la foc

Usile antifoc de la STARDORS au un grad mare de rezistenta ridicat la foc si la temperaturile ridicate si sunt utilizate ca sisteme de protectie impotriva incediilor.

Automatizari usi garaj si industriale

Automatizarile pe care le distribuim sunt produse in CE sunt verificate si certificate TUV.

Automatizari porti culisante si batante

Automatizari porti batante, electromecanice sau hidraulice, sunt modele ce se integreaza in orice cadru estetic. Optime si practice, rezistente la factori externi la temperaturi intre -30 si +50 grade Celsius.

Usi rapide depozite si spatii comerciale

Usile rapide STARDORS sunt create pe structuri din aluminiu vosite in camp electrostatic, lucru ce le face utile in industria alimentara, panificatie, conditii de umezeala etc.